Din tømrer i Århus udfører al slags tømrer arbejde

Vi står simpelthen beredvillige til at udføre stort set alle tømreropgaver. Vores tømrer kan blandt meget andet hjælpe med:

  • Almindeligt tømrerarbejde
  • Konstruktion af nyt tag
  • Renovering af det gamle tag
  • Konstruktion af vinduer og døre
  • Reparation af vinduer og døre
  • Specialopgaver
  • Tilbygninger

Om- og tilbygninger

Trænger jeres hjem måske til en tilbygning, ombygning eller nybygning? Så er vi så absolut de rette til at udføre opgaven. Vi kan være behjælpelig fra første streg på tegnebrættet til det færdige resultat. Vi er med andre ord med hele vejen. Lige fra den spæde fødsel, til at du kan omfavne resultatet med et kæmpe smil på læberne – som det jo er behørigt i smilets by.

Renovering og ombygning

Vi udfører simpelthen alle opgaver i forbindelse med renoveringer og ombygninger, uanset om det gælder mindre opgaver som fx. udskiftning af et enkelt vindue, reparation af et utæt tag til ombygning af hele huset, opførelse af en ny og spændende tilbygning eller udskiftning af køkkenet. Det er kun din fantasi der sætter grænser!

Nyt køkken

Skulle jeres køkken står over for en længe udskudt udskiftning, så står vi klar med rådgivning, lige fra stil og funktionalitet – til nedtagning og opsætning.

Ny og tilbygninger

Ligeledes giver vi gerne råd og vejledning om jeres nybygning eller tilbygning. Med vores ekstra opmærksomhed for detaljer sikrer vi det bedste resultat, som I bliver glad for i mange år fremover. Da vores arbejde er en æressag!

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvilke muligheder der findes og om hvordan vi sammen finder frem til det bedste resultat udfra jeres personlige smag, og vores faglige kompetencer.

Hos os er det selvklart en selvfølge, at man overholder alle aftaler, og leverer et tilfredsstillende stykke tømrerarbejde. Mens arbejdet står på, tager vi stort hensyn til vore kunder, og forsøger derfor altid at holde støj- og støvgenerne på et absolut minimum, og det gør vi som altid med et smil på læberne. Ligeledes er det almindelig skik hos os, at tømreren er grundig under hver eneste milimeter af processen, og derfor også rydder ordentligt op efter sig.