En teknisk analyse via søgemaskineoptimering gør dig synlig

Udviklingen tager et drastisk skridt på Internettet. Hvor det startede med informationsdeling, til kommunikation og diskussion for denne information, og nu på vej til et samlede struktureret web, hvor denne information er bedre tilgænglig til at arbejde med – ikke bare for mennesker, men også for systemerne der håndterer den rå data. I forlængelse med dette tager en SEO analyse dig imod det sidste og nyeste skridt. Din hjemmeside vil på overfladen virke velkendt, men under overfladen vil forandringen være enorm. Du vil kunne blive synlig som aldrig før.

Hvad gør en teknisk SEO analyse

Den væsentlighed der ligger bag søgemaskiner som Google er vital for den digitale verden. Den primære informaton gennemgår Google, der indekserer disse data i et hieraki, der bestemmes af indholdet ved de forskellige hjemmesider. Information hentes af søgemaskinens spiders, så Google kan placere den blandt sine sider. Når du foretager dig en teknisk SEO analyse, så får du svar på, hvad du bør gøre for at være mest mulig attraktiv for Google, og andre søgemaskiner. Derved gør Google dig mere synlig for brugerne af Internettet. Det er et faktum at brugere kun benytter links fra den første side Google viser, når de søger specifikt. Du har altså behov for at være i top 10.

Teknisk SEO analyse – en brik i en helhed

Selvom den tekniske søgeoptimering lyder som det vigtigste, så er den kun en del af en samlede helhed for en strategi til bedre placering. Din hjemmeside bør afspejle det semantiske Internets standarder, men din hjemmeside bør også befinde sig i andre dokumenter – på andre hjemmesider. Hvis søgemaskinerne kan finde din URL i flere forskellige protokoller, så er det en engangsbillet til højere rangering. Din analyse er derfor vigtig at få lavet, både på det tekniske og ikke-tekniske plan.