Få din båd til at blive pænere med bundmaling af båd

Find ud af hvordan du vedligeholder din båd, det kan spare dig massere af tid og ærgrelse. Bundmaling af båd bruges på bunden af din båd, fjerner alger og andre ting som sætter sig fast og ødelægger bunden, samt gør den grim.

To slags bundmaling af båd.

Hvis du vil gøre din båd fri fra alger og lignende ved hjælp af bundmaling af båd, bør du vide at der er mere end en slags, og du bør give dig tid til at finde ud af hvad forskellen på de to er. Bundmaling af båd findes i både en hård og en blød udgave. Den hårde udgave minder om en lakering som man finder på andre køretøjer. Den kan bruges hvis din båd ligger stille i længere tid ad gangen, men den er mere tidskrævende at skifte, når den er ved at blive slidt væk. Bundmaling af båd som slides af ved brug, du kan tænke på den som en håndsæbe med en blød konsistens. Den er mindre god hvis båden du ejer ligger stille i længere tid, men til gengæld bliver den slidt ren med det samme du drager til søs igen.

Brug vinteren til bundmaling af båd.

Bliv klar til den næste sæson ved at bruge vinteren til at ordne bundmaling af båd. Hvis du bruger bundmaling af båd kan du bare at gå i gang med at slibe den gamle af, hvis du opbevarer din båd et opvarmet sted behøver du ikke engang at bekymre dig om vejret.