youSee TV og Film

Konkurrence bliver større med youSee

Når det som sådan kommer til denne udvikling af tv, så er det ikke fordi, at den egentlig har ændret sig særlig meget over det sidste stykke tid. Det har meget været de samme måder, hvor man har kunne se live tv på farten og kunne benytte sig af streamingtjenester, hvor man så også kunne downloade noget af indholdet, så man kunne se det offline. Det er selvfølgelig også meget godt, men nogle gange har forbrugeren bare brug for mere end det. Det er noget af det, som Yousee har valgt at tage fat i med deres nye tjeneste, der er på vej ud til deres kunder.

Med denne tjeneste er baren blevet sat meget højt for, hvad det næste inde for tv kommer til at være. Der kan være mange forskellige idéer, hvor det nok vil være meget svært at finde noget, der helt kan hamle op med deres idé. Der er nemlig en meget stor intern konkurrence, hvor det handler om at finde på det bedste produkt at give til sine kunder. Så længe Yousee kan sidde på denne tjeneste og gøre den tilgængelig for deres kunder, så kan de få flere og flere kunder til sig. Det kan blive svært for de andre udbydere.

En ny måde at se TV på

Når man så kommer og sætter fokus på selveste tjenesten, så er det nemlig noget, der er en smule specielt i forhold til det som man allerede har. Når man skal tænke på en ny tjeneste, der skal være god nok til at konkurrere på markedet, så vil man nok tænke meget større. Det handler dog i bund og grund om en tjeneste, hvor det er muligt at se sine optagede udsendelser på sin tabet og telefon, som man har med på farten. Det er en meget simpel ting, som man alligevel også bare har haft brug for i så lang tid.

Når man optager ting derhjemme på sit fjernsyn, så er det på mange måder en frustrerende situation, når man bare på en måde har fanget dem derhjemme. Man kan ikke gøre så meget ved dem, da de befinder sig på en harddisk, der er tilsluttet fjernsynet. Hvis man på den måde får muligheden for at se sine optagelser på farten, så kan det åbne op for en helt ny række muligheder. Man kan endda optage en udsendelse, som man absolut ikke vil gå glip af, men den ligger i skoletiden eller et andet travlt tidspunkt. Man kan derfor bare optage den og så se udsendelse i toget på vej hjem efter skole.

Det er ikke fordi, at det har ændret sig ufatteligt meget, når det kommer til udviklingen af den måde, som man ser tv på. Det er de samme tjenester, men på et eller andet tidspunkt, så har forbrugere brug for noget meget. Yousee har valgt lancere en tjeneste, der netop er til stor fordel for deres kunder og er med til at sætte baren meget højt for, hvad det næste bliver. De har gjort det muligt for enhver at optage lige præcis det man vil på sit fjernsyn, hvorefter det er muligt at se selvsamme optagelse på sin telefon, tablet eller endda computer, hvis man bruger den meget.

youSee klar til kamp

Der er en meget stor intern konkurrence, når det kommer til udviklingen af tv og det, at man kan give et produkt til sine kunder. Yousee har nemlig indtil videre formået at udvikle en meget god tjeneste, der sætter dem meget højt på listen i den konkurrerende del. Hvis man gerne vil få en smule kunder på det, så kan det være en fordel af de bliver hos firmaet i et stykke tid. Man har nemlig gjort det muligt for sine kunder at se sine optagede udsendelser på sin telefon, selvom man egentlig originalt har optaget dem på sin computer. Det er en ny og interesserende funktion.

youSee TV
youSee TV

Det er umiddelbart ikke fordi, at der sker en hel masse med udviklingen og streamingtjenesterne havde stort set overtaget det mest, indtil Yousee formår at lancere en tjeneste, der kan give en langt bedre mulighed for at se udsendelser. Hvis man er stor fan af at se forskellige serier, imens man er på vej til eller fra skole, så vil deres nye tjeneste være oplagt at bruge. Man har nemlig muligheden for at optage et program, der for eksempel kommer hver morgen. Det bliver så optaget og gemt, så man senere kan se TV og Film fra youSee sin tablet eller telefon , når man er på vej om morgenen.

Da der er så stor konkurrence mellem de forskellige udbydere og producenter, så er der et meget stort pres på, at man skal finde på noget nyt. Der må man ærligt sige, at Yousee har formået at klare meget godt, selvom det kan være meget besværligt. Der er nemlig generelt meget stor fokus på det, at man skal have muligheden for at se film og serier, uanset hvor man går hen. Med denne tjeneste kan man tage de optagelser af forskellige udsendelser, som man har derhjemme, og se dem på sin, telefon, computer eller tablet, når man nu ellers er på vej til eller fra arbejde.

Læs mere om youSee TV, Film & Apps

Mit youSee på iTunes
Mit youSee på Google Play
YouSee skyder efterårets store TV-krig i gang