Liflige franske rødvine

Der er intet som en flaske liflig fransk rødvin. De franske vindrueplanter har nemlig de optimale miljømæssige forhold, som vi aldrig vil kunne genskabe i Danmark. I Frankrig gror de nemlig i vinmærker, som er fulde af næring fra den frodige jord. Dertil har de den stærke sol til at gøre druerne søde, modne og lækre. Heldigvis kan vi nyde ligeså godt af franske rødvine i Danmark, som de kan i Frankrig. Gudskelov for den nemme import. For hvad skulle vi gøre uden en rigtig god flaske vin, når vi har lavet et skønt måltid mad? Uden nem vinimport ville vi være nødsaget til dansk vin, og det kan ikke anbefales.

Franske rødvine til alt slags mad

De franske rødvine er blandt verdens bedste, og variationen er stor. Lige meget hvilket mad du skal servere vil du helt sikkert kunne finde franske vine, som passer til. Leder du, for eksempel, efter en god fransk rødvin til juleaften kan du roligt vælge en fyldig og rund vin. Fyldige rødvine passer nemlig rigtig godt til and og flæskesteg. Skal du derimod have en flaske fransk rødvin til et let måltid mad en sommeraften, kan du med fordel vælge en let fransk rødvin, som smager meget af frugt.

Franske rødvine er lavet af de bedste

De franske vinbønder elsker deres vin, og den kærlighed kan man smage. Når høsten skal i hus hjælpes hele familien og nabogården om, at samle de vindruer ind, som de har podet og plejet hele året. Så skal der stampes saft og brygges vin til den store guldmedalje. Det bliver gjort med glæde og stolthed. Prøv at forestille dig det skønne scenario med lukkede øjne. Åbn så øjnene op, tag en mundfuld fransk rødvin og se om du ikke kan smage den gode stemning.