Pallereol er perfekt til dig med et lager

En pallereol er perfekt til dig som har brug for at få mere plads på dit lager. Med en pallereol kan din lagermedarbejder nemlig begynde at tænke anderledes og bygge lageret op på en helt ny og frisk måde.
Derudover er en pallereol også typisk meget bedre når det gælder indretningen, da den kan strukturere hele lageren på en måde så selv de kunder der kommer ind på lageret er overrasket.

En pallereol kan klare 2, 3 eller 4 paller

Alt afhængig af hvad for et behov du har, og hvor langt du har op til loftet, har du mulighed for at få en pallereol som kan klare flere paller. Som udgangspunkt vil en pallereol med 4 pallerækker kunne klare skærene.
Ved at anskaffe sig en række mere end hvad man har behov for, kan du også tænke fremad og ikke være bange for at alt pladsen på dit lager er blevet brugt med det samme, hvis du vælger at udvide med endnu en vare.
Derudover skal du heller ikke være bange for at dit høje vareforbrug gør at lageret står tomt, hvis du har masser af plads og fyldte hylder.

Kan købes billigt det rigtige sted

Hvis du venter med at lave et hasteindkøb på en pallereol har du mulighed for at få dem til en rigtig god pris. Der er nemlig rigtig mange forhandlere som gerne tager imod tilbud, hvis du sender dem en forespørgsel.
Derudover kan de også fås billigt på forskellige auktionshuse og aviser som DBA. Her er de dog oftest brugte, men fungere stadig uden problemer.
Ulempen ved at købe dem på et auktionshus eller en avis som DBA er at du skal ud til hver enkel og hente dem. Der kan dog fortsat være penge at spare ved dette.