Parterapi i København skaber forandring

De fleste ville nok helst være lige så boblende forelskede og jublende glade i deres forhold, som alle dem vi hele tiden ser i de romantiske film. Desværre er virkeligheden ikke nær så rosenrød, især ikke når den første tid er overstået. Med tiden kan hverdagen let virke kedelig og rutinepræget. De fleste samtaler drejer sig om, hvem der henter ungerne eller køber letmælk i Fakta og de røde roser og lidenskaben er det så som så med. Parterapi i København kan være med til at ændre dette drastisk.

Parterapi København

Parterapi i København giver mulighed for få talt ud

Bryd med rutinen og de uhensigtsmæssige mønstre og påbegynd parterapi i København. Få muligheden for at se på din partner og alt det I har sammen med nye øjne. Lad ikke bare stå til og vent på at vinden vender, hvis det knager i krogene og I ikke føler jer helt tilfredse med tingenes tilstand. Tag hånd om problemerne under vejledning af en dygtig terapeut, det vil hurtigt give små og mærkbare ændringer i hverdagens trummerum. Her er muligheden for at få talt ud om alle de tanker og følelser, både de negative og positive, der gemmer sig under overfladen og trænger til at komme frem i lyset. Det vil bringe jer videre sammen, gøre jer blive klogere på hinanden og ikke mindst skabe et fælles sprog, der vil forbedre jeres fremtidige kommunikation.

Parterapi i København hjælper mange

Parterapi i København hjælper hvert år masser af par på ret kurs i deres forhold. Tænk på terapeuten som en dygtig og erfaren lods, der hjælper et stort skib med betydningsfuld last gennem en tågebanke eller måske storm og ind i sikker havn. I står selv ved roret og skal gøre arbejdet i fællesskab, men terapeuten guider og støtter hele vejen til målet.