Slip for faste sendetider med en tv-boks

Der er efterhånden et væld af tv-udbydere at vælge imellem. Fælles for dem alle er, at man som regel skal bruge en tv-boks for at kunne modtage tv-signalet fra dem. De fleste kører forbindelsen via telefonstikket og et modem, men man skal alligevel have en tv-boks for at kunne modtage tv-signalet. Og en tv-boks fra youSee giver også en god mening, hvis man ser meget tv. Man kan som regel enten købe den eller leje den, alt efter hvad man foretrækker. Køber man sin boks, så skal man jo heller ikke af med den igen, hvis man vælger at opsige sit abonnement. Men man skal dog tænke på, at tv-bokse i dag er gearet imod den udbyder man vælger. Derfor kan man altså ikke bruge en YouSee boks til en Stofa forbindelse osv.

Hvad kan en tv-boks?

Der er to slags tv-bokse. Den ene kan optage og det kan den anden ikke. Den der kan optage kommer så i to versioner, en med indbygget harddisk og en med ekstern tilslutning. Vælger man den sidste, kan man i princippet optage alt uden at skulle skele til pladsen, da man jo bare kan skifte harddisken når den er fuld og så fortsætte med en ny. Og så kan man vælge en tv-boks med to tunere i, så man kan optage et program og se et andet samtidigt. Derudover kan man, hos nogle udbydere, leje film online, eller tilgå deres arkiv af allerede sendte udsendelser. Hos nogle udbydere kan man endda få en trådløs tv-boks, så man også slipper for alle kablerne, der ellers skal trækkes fra modemmet til boksen.

tv boks yousee

Hvilken tv-boks er den bedste er sådanset et spørgsmål om smag, og hvad man forventer af den. Man kan godt købe en selv, udenom udbyderen, men, som sagt, så skal den være gearet imod den udbyder man vælger. Om man ønsker en boks der kan optage, spole frem og tilbage i live udsendelser, eller man kan se et program samtidig med man optager er jo smag og behag. Ved at leje tv-boksen fra udbyderen sikrer man sig, at man kan få den byttet hvis noget ikke virker som det skal, og at man har en hotline at ringe til, hvis man ikke kan finde ud af den.

Uanset hvad man vælger, så giver en tv-boks en langt bredere tv-oplevelse, der gør livet som tv-seer mere bekvemt, når man kan vælge hvornår man vil se tv og det giver fleksibilitet i dagligdagen.